Zlatan gör entré på Camp Nou

Zlatan gör entré på Camp Nou

Inga kommentarer till Zlatan gör entré på Camp Nou

20090727 Zlatan på Nou Camp i BarcelonaSitter en helt vanlig på måndag på First Hotel Royal Star hotell i Älvsjö och fördriver tiden med att leta efter Zlatan-bilder (för detta inlägg), kolla på YouTube-filmer med Zlatan och hitta streamingkanaler som visar presentationen av Zlatan på Camp Nou i Barcelona. Döm om min förvåning när jag upptäcker att TV4 Sport, som finns på hotellrummet, visar hela kalaset! Tur att man inte är hemma idag. Jag har ju inte TV4 Sport där hemma! 🙂

Det är iaf sjukt stort. Det är ca 75000 på läktarna för att se en svensk bli presenterad som ett nyförvärv. Coolt! Jag håller tummarna för att han ska lyckas!

Dax att kika vidare på sändningen!

About the author:

Back to Top